Toppturer fra Troms og Nordland

[Avansert søk]
Siste kommentarer:
 • Vegard:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Vengsøytraversen

 • Hemmestadfjellet

  Det er 3 turer til denne toppen i databasen
  Velg dato under hvilken tur du vil se bilder fra
  20. Januar, 2013: Etter lang ventetid var det godt (8 bilder)
  Lenge siden siste oppdatering her, men en lang jaktperiode og en treg vinter får ta noe av skylden for det. Dagens plan var egentlig Horntindene fra Hemmestad, men de siste dagers vindforhold gjorde at vi heller tok lesiden av Hemmestadfjellet fra andre siden. Etter en del trasking på is, møtte vi fin snø i det øverste partiet rundt tregrensen. Vi fikk satt noen fine svinger her. De laveste høydemetrene er å anbefale for de som liker kjøring på is i tett skog, eller for de som trenger en god unnskyldning for å kjøpe nye ski.
  13. August, 2012: Til Hemmestadfjellet i knallv (21 bilder)
  Det er knallvær i Harstad, så etter jobb (for noen) ble tohjulingene atter fraktet ut til Kvæfjord, med Hemmestadfjellet som dagens toppturmål. Turen startet oppover traktorveien vest for Vebbestadelven. Etter traktorveien er det smått med etablerte stier, men et hav av sauetråkk man kan følge. Oppover fulgte vi sti et stykke innover mot Vebostadvannet, før vi skrådde oss tilbake og opp via Rundhaugen. På nedfarten fulgte vi heller en mer direkte retning tilbake til traktorveien. En flott tur med flott utsikt i flott vær, og lårene fikk kjørt seg godt oppover lyngdekte partier.
  05. April, 2007: Skiftende v (19 bilder)
  På formiddagen var det et nydelig vær, og alle så fram til en solrik skitur. Men da vi nærmet oss toppen kom uværet for fullt, og planene om Horntindan ble lagt på is. Smilet kom likevel fort tilbake da vi sto øverst i en nydelig renne. Her hadde det samlet seg store mengder snø. Renna og det påfølgende elveleiet ga oss mye fin kjøring, og ikke minst morsomme opplevelser.