Toppturer fra Troms og Nordland

[Avansert søk]
Siste kommentarer:
 • Vegard:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Vengsøytraversen

 • Storhornet (Harstad)

  Det er 4 turer til denne toppen i databasen
  Velg dato under hvilken tur du vil se bilder fra
  05. April, 2013: Endelig litt stabilt godv (10 bilder)
  Beklager at det er lenge siden siste oppdatering her, som grunner ut i mange turer med dårlig vær og sikt (med påfølgende dårlige fotoforhold) og noen turer der vi har snudd før toppunktet. Uansett, fredag var det endelig sol på himmelen, og rett fra jobb dro vi til Storhornet. Noen dager i forveien hadde vi halvveis blitt blåst ned av denne toppen, men nå hadde vi en flott tur med fine kjøreforhold. Noe gjennomslag mot slutten, men dette satte ingen demper på humøret.
  16. August, 2011: Med Trek & Gary p (13 bilder)
  I sommer har vi prøvd en del av toppturene våre på sykkel, og med tiden vil det komme flere bidrag her. I dag var det Storhornet i Harstad som stod på listen. Vi startet på Høgda, da vi hadde fått informasjon om at denne turen var meget fin med tohjulingen. Ruten inneholder et og annet teknisk parti, samt et par kjappe stigninger som lokker melkesyren fram, men dette er jo bare en del av sjarmen. Vi var meget fornøyde, og denne turen er absolutt å anbefale for terrengsykkelentusiaster.
  17. Juni, 2011: Fin ettermiddagstur til Storhornet i Harstad, der ogs (13 bilder)
  Man kan ikke bare ligge i solstolen og nyte det gode været, så på ettermiddagen la vi av gårde mot Aunfjellet, med Storhornet som mål. I kjent stil gikk turen oppover i tett og bratt skau, men alle var fornøyde da de kunne nyte utsikten fra toppen. Rundt Hornvannet var det nesten fritt for snø, noe som tilsier varmt og godt badevann. Ganske så idyllisk å bade i fjellvann med ettermiddagssol som forsvinner bak knausen. En flott tur på et av flere fjell i Harstad som kan by på veldig fin utsikt.
  31. Mars, 2007: P (4 bilder)
  Da var det lørdag, og den første av mange fridager i påsken. Værmeldingen var ikke det store, men vi hadde bestemt oss for en liten tur uansett. I skog, kratt og råtten snø kavet vi oss opp mot Storhornet, der vi ble møtt av kraftig vind og lavt skydekke. Fellene gikk fort av, og overraskende nok var ikke nedturen så ille. Det ble ikke mange, men påskens første svinger var satt.