Toppturer fra Troms og Nordland

[Avansert søk]
Siste kommentarer:
 • Vegard:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Vengsøytraversen

 • Heia

  Det er 6 turer til denne toppen i databasen
  Velg dato under hvilken tur du vil se bilder fra
  05. April, 2012: Pudder i store mengder p (17 bilder)
  Etter den flotte værmessige starten på påska, så har vi fått et litt annet vær nå. De siste dagene har det lavet ned snø, og dermed måtte vi på tur også i dag, selv om værmeldingen ikke var spesielt lovende. Vi droppet planer om langtur, og la turen til Heia rett sør for Harstad. Vi fulgte sommerløypa til Hinnstein i starten, før vi skrådde mot toppen av Heia etterhvert. Føret var rett og slett fantastisk i dag, store mengder urørt puddersnø! Været var litt av og på, med enkelte snøbyger, men vi var heldige og fikk godt vær på nedfarten. Heia har ikke de aller bratteste hengene, men på slike dager som dette med usikkert vær og usikre skredforhold så fungerte dette utmerket.
  29. Mars, 2011: Fortsatt fine forhold p (10 bilder)
  Tirsdagen var det klart for en liten ettermiddagstur til Heia, som nå kanskje er den mest populære toppen i Harstad for bestigning etter arbeidstid. Forholdene er fortsatt veldig bra, og det er fullt mulig å finne urørt snø ned fra Heia. Det ble en hyggelig tur med hopp og sprell, og en person i turlaget fikk smake vintertopptur for første gang. Som vanlig på denne tiden av året, ble turen avsluttet med soft-is.
  26. Mars, 2010: Grilling til fjells er ikke (6 bilder)
  I mangel av noe bedre å gjøre en arbeidsdag, ble turen lagt til Heia med pølser og kaffe i sekken. Det er ikke ofte det avsettes tid til slik kos på våre turer, så følte viktigheten av å dokumentere hendelsen. Heia er en fin og kort topptur, som spesielt kan anbefales etter arbeidstid utover våren. Tross sin lave høyde byr toppen på mye fin kjøring. Denne dagen var både vær og føre på vår side.
  05. April, 2009: Ogs (7 bilder)
  I disse oppussingstider må man av og til prioritere, men en liten småtopptur er det alltid tid til. Heia er i så tilfelle en fin tur. Snøforholdene er bra også i lavlandet, og ned fra Heia er det gode muligheter å få satt noen fine svinger. I dag var det litt mer trekk i luften, men så lenge solen skinner er det kos i fjellet. Vi får bare håpe at ikke værmeldingen framover slår til.
  30. November, 2008: Greit (3 bilder)
  Etter en noe mislykket dag på Grytøya i går, var det godt å speide ned fra en (om ikke annet) liten topp, å glede seg til å sette noen svinger i urørt terreng. I Harstadområdet kan det tyde på at sålen enda ikke er helt klar, men godt snøfall de siste dagene gjør at ikke alt for mange steiner får besøk av stålkantene. Så det er bare å komme seg ut mens det fortsatt er noe dagslys igjen.
  04. Mars, 2007 (2 bilder)
  Det er ikke registrert noen forsidetekst fra akkurat denne turen
  Klikk her for blider fra denne turen